Zwanger maar toch sexy. Hoe doe je dat?

Je wordt moeder en dat is bijzonder. Veel zwangere vrouwen voelen zich minder sexy. Je mag als wordende mama je best verwennen zodat je ook je nog sexy kan voelen. Sexy zijn betekent niet alleen wilde nachten hebben. Je lichaam veranderd door je kindje. Als vrouw kun je ook sexy zijn en wij vertellen je hoe?

Verwen jezelf met een kapper, pedicure of nagelstyliste

Je lichaam verandert omdat je zwanger bent. Er groeit een klein wondertje in jouw buik. Je mag dan best jezelf verwennen. Wanneer jij jezelf goed voelt zul je dat ook uitstralen. Je kunt bijvoorbeeld naar de kapper gaan zodat je haren er weer leuk uit zien. Je kunt ook naar een nagelstyliste voor je nagels en naar een pedicure. Een zwangere vrouw straalt al veel moois uit maar je extra verwennen mag ook. Je zult nog meer stralen.

Een set lingerie mag ook gedragen worden wanneer je zwanger bent

De meeste vrouwen die zwanger zijn voelen zich al niet sexy meer. Dat kan je veranderen door een set lingerie te blijven dragen ook wanneer je zwanger bent. Er bestaat leuke zwangerschapslingerie die er speciaal voor is ontworpen. In deze set lingerie kun jij je ook sexy voelen net als iedere vrouw. Je partner zal je nog meer sexy vinden dan dat je al bent. 

Sexy zijn betekent niet alleen wilde nachten hebben 

Je lichaam verandert iedere maand van je zwangerschap. Je hoeft niet te denken aan seks. In de zwangerschap kun je ook genieten van samen lekker douchen waarbij jouw partner je verwent met een rug massage. Je partner kan je ook heerlijk masseren waardoor jij je al sexy kunt vinden. Veel knuffelen tijdens je zwangerschap samen met je partner kan ervoor zorgen dat jij je sexy blijft voelen.

Laat een fotoreportage maken van je zwangerschap

Hoe leuk kan het zijn wanneer je een fotoreportage laat maken van jezelf als je zwanger bent. Je ziet dan jouw lichaam op een andere manier. Een zwangere persoon kan ook sexy zijn en dat laat de foto’s jou ook zien. Een fotograaf stelt je op je gemak en maken prachtige foto’s van jou die je kunt bewaren. Er zijn veel fotografen die zich specialiseren op zwangerschap fotografie.  

Blijf fit door veel te bewegen

Blijf in beweging. Je blijft fit en zit lekker in je vel. Een goede voorbereiding van je bevalling.