Hoe kun je als zwangere vrouw er toch nog sexy uit zien?

Zwangere vrouwen kunnen zich tijdens de zwangerschap ineens een stuk minder sexy gaan voelen. Dit heeft alles te maken met het dikker worden van de buiken het steeds weer veranderen van de andere rondingen van je lichaam. Als je je tijdens je zwangerschap toch graag wat meer sexy zou willen voelen, dan zou je daar een aantal dingen voor kunnen doen je weer wat meer sexy te gaan voelen. Hoe kun je dat dan precies doen? 

Leg jezelf eens flink in de watten

Doordat je lichaam steeds verandert tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat je jezelf af en toe eens even lekker verwend met een heerlijke pedicure of gezichtsbehandeling. Als je goed in je vel zit, dan ga je dat ook vanzelf weer uitstralen en ben je meteen al een stuk meer sexy.

Kies mooie lingerie setjes om te dragen. 

Draag mooie lingerie, zwanger of niet, lingerie is iets dat je altijd kan dragen. Als je eerst even op internet wil gaan kijken naar welke lingerie setjes geschikt zouden zijn voor jou als zwangere vrouw, dan hoef je alleen maar te gaan zoeken naar lingerie zwanger. 

Als je aan het zoeken bent geslagen naar lingerie zwanger, dan kom je allemaal verschillende soorten lingerie tegen die je tijdens je zwangerschap prima zou kunnen dragen. Ook voor de zwangere vrouw is er genoeg keuze aan sexy lingerie. 

Ga niet bij de pakken neerzitten

Ga tijdens je zwangerschap niet bij de pakken neerzitten, maar blijf vooral zoveel mogelijk in beweging. Als je lekker in je vel zit en je fit voelt, dan zul je dat ook uit gaan stralen. Een zelfverzekerde vrouw die goed in haar vel zit kan echt heel sexy zijn. 

Zet je prachtige zwangere buik op de foto

Jezelf sexy voelen hoeft helemaal niets te maken te hebben met het hebben van seks. Soms is het een goed idee om je lichaam eens vanaf een ander zicht veld te bekijken. Je zou bijvoorbeeld een zwangerschap fotoshoot kunnen laten doen. 

Op deze foto’s kun je je lichaam vanuit een heel ander oogpunt bekijken. Als je je op je gemak voelt bij de fotograaf, dan zul je dat zeker terug gaan zien op de foto’s die er gemaakt zijn. Het is niet alleen goed om je meer sexy mee te voelen, het is ook nog eens een super gave herinnering aan je zwangerschap.