Lingerie tijdens de zwangerschap

Over enkele maanden of weken verwacht je een kleintje! Een nieuw leventje gaat door je huis heen kruipen. Heb je huisdieren? Dan zal je huisdier een nieuwe menselijk vriendje of vriendinnetje erbij krijgen. Een kleintje is natuurlijk super leuk, maar voordat het zover is heb je nog even de tijd voor praktische zaken. Deze periode, zal om zoveel mogelijk steun vragen. Daar hebben we zwangerschapslingerie voor!

Waarom zal je zwangerschapslingerie dragen?

Zwangerschapslingerie zal iets minder sexy en wauw zijn dan kanten lingerie. Deze vorm van lingerie is niet voor niets in het leven geroepen. Je wilt zoveel mogelijk steun en comfort hebben tijdens je zwangerschap. Het is al zwaar genoeg om een nieuw leventje in je buik te dragen. Vooral als het bijna volgroeit is. De zwangerschapslingerie is speciaal voor de laatste fase ontwikkeld. Dit komt omdat je lichaam nu steeds meer groeit op bepaalde plekken. Op die plekken wil je juist nu voor in de laatste fase een extra ondersteuning hebben. Dit geldt voor je buste en buik.

Welke type bh’s zijn er allemaal?

Je hebt twee soorten type bh’s voor de zwangerschap. De meegroei bh en voedings bh.

Meegroei bh

De bh zal tijdens de zwangerschap meegroeien. Het is gemaakt van zachte, zeer rekbare stof. Je zult geen last krijgen van knellende momenten met de meegroei bh. De kleuren zijn over het algemeen basic, zwart en wit. De schouder- en omvang bandjes zullen ook wat breder zijn. Dit is om je meer steun te geven.

De voedingsbeha

Deze bh is gemaakt voor het voeden van je baby. Deze bh zul je pas na je zwangerschap gaan gebruiken. De cups kun je los maken waardoor je de baby op een comfortabele manier borstvoeding kan geven.

Een speciale band om je buik

Bekken- en rugpijn zijn vervelende klachten tijdens de zwanger. Je wilt daarom het liefst ook deze pijn vermijden. De baby belt is een speciale band die je comfortabel om je buik heen kunt dragen. Deze zal met je zwangerschap mee groeien. Het helpt tegen pijn maar het geeft je buik ook de juiste ondersteuning.