Wat kun je doen als je bh je irriteert?

Je hebt er vast wel eens last van gehad dat je een bh had gekocht die niet helemaal naar wens zit. Vaak is dat omdat je dan toch niet goed genoeg hebt gekeken en niet de goede maat hebt gekocht. Wat kun je nu doen tegen het irriteren van je bh? Wij nemen een paar dingen met jou door.

De beugel in je bh doet zeer. Wat doe je ertegen?

Waarschijnlijk heb jij een bh gekocht die niet helemaal goed van maat is. Het is raadzaam om zo nu en dan eens naar een goede lingeriewinkel te gaan waar ze dan alles goed op kunnen meten zodat jij de juiste maat van bh kunt kopen. Dit is niet alleen van belang zodat het comfortabel draagt maar ook van belang om jouw borsten de juiste ondersteuning te kunnen geven. Doet de beugel van jouw bh pijn onder de oksels? Dan is het zo dat jij een te grote bh hebt gekocht. Doet het pijn onder je borst, dan is de beugel te klein. Je kunt dan het beste 1 cup maat groter gaan. 

Je ribben doen pijn bij het dragen van jouw bh?

Wanneer jouw ribben pijn doen bij het dragen van je bh dan is dat een teken dat je de verkeerde omtrek hebt genomen. Je hebt dan echt één maatje of misschien zelfs wel twee maatjes te klein gepakt. Het kan ook zo zijn dat het model wat jij hebt uitgekozen niet het perfecte model is voor jouw borsten. Je bh moet mooi aansluiten op je borstbeen. Wanneer dit niet het geval is dan is het echt aan te raden om alles eens goed op te laten meten. Het is misschien niet iets waar je meteen bij stil zou staan maar het helpt je wel enorm.

Wanneer moet jij je bh vervangen?

Het is aan te raden om je bh 1 keer in de 8 maanden te vervangen voor een nieuwe. Je zult dit waarschijnlijk niet doen omdat jij niet elke dag dezelfde bh draagt wat natuurlijk vrij logisch is. Vaak loop je te lang door met een bh en denk je er niet aan dat het verstandig is om een nieuwe te kopen omdat juist die bh lekker zit! Nu heb jij misschien meteen wel wat op je verlanglijstje staan. Een leuk nieuw lingeriesetje is toch nooit weg?