5 redenen om van een body te houden

Je weet vast wel dat een body een must-have is om in je kast te hebben. Het lingerie-stuk is echt een klassieker want in lang vervlogen tijden droegen de vrouwen ook al dit waanzinnig leuke kledingstuk. Het leuke is dat je er veel mee kan combineren en dat het zeer prettig draagt. Het staat ook nog eens heel sexy. Wat zijn de voordelen om een body te dragen?

Een goede bh in de body verwerkt

Als eerste reden is het fijn dat een body een beha heeft en dus ook de borsten goed steunt. Een hangende borstpartij is niet sexy en staat erg onverzorgd. Wat fijn is aan een beha die in een body verwerkt is: de bh klimt niet naar boven en blijft keurig op zijn plaats zitten. Je kan buigen en bukken en alles blijft netjes op de plek zitten waar het hoort. Ook heb je er geen last van dat de bh onder de borsten oprolt. 

Een bijkomende fijne reden om een body te dragen is dat de band van je broek niet in de huid schuurt op jouw buik. Het is nog wel eens zo dat als je gaat zitten de band van je broek echt in je huid drukt en dit kan heel vervelend zijn. Als je een body draagt dan heb je geen last van striemen op je buik. 

Een body doe je heel makkelijk aan 

Heb je klachten aan de schouder dan kan het nog wel eens lastig zijn als je een bh aan moet trekken. Je bent toch aan het schuiven en draaien om de bh op de juiste plek te krijgen. Een body is makkelijker aantrekken want je trekt hem aan zoals je ook een badpak aantrekt: door erin te stappen en hem omhoog te hijsen. Op die manier zal je geen nare pijntjes ervaren aan jouw schouders. 

Steuntje aan de rug 

Een body kan je ook steun geven aan de rug. Je hebt hier speciale body’s voor. Deze zien er net zo leuk uit als een gewone body want de steun is goed weggewerkt in de stof. Het is fijner om je stabieler te voelen als je rugklachten hebt. Een body kan hier goed in ondersteunen. 

Als je een body draagt voel je je meer gekleed dan wanneer je alleen maar een bh en slip draagt. Bovendien zijn de rug en de buik ook bedekt met stof en heb je het minder snel koud. Sommige vrouwen dragen topjes maar als zij bukken zie je hun onderbroek of string. Met een body heb je hier geen last van en blijft de rug netjes bedekt. Bovendien zit een body lekker strak en heb je geen last van een top die omhoog kruipt en die je iedere keer weer moet instoppen. Al met al kunnen we er kort over zijn: een body is een heel comfortabel kledingstuk en een must-have voor iedere moderne vrouw.