De nieuwe trend! Lingerie voor buiten

Goed nieuws voor de dames die houden van een sexy en gedurfde stijl. Je hoeft je lingerie niet meer te verbergen. De nieuwe trend is je lingerie dragen als streetwear. Je mooie setjes mogen nu in je dagelijkse stijl verwerkt worden. Hoe doe je dat?

Een bodystocking

Je kunt een bodystocking heel goed combineren met een mooie spijkerbroek. Deze twee kledingstukken lijken eigenlijk wel op elkaar. Zowel een spijkerbroek als een bodystocking kun je overal bij dragen. En bij elkaar zijn ze helemaal perfect. Voor elke gelegenheid een mooie outfit. Voor een festival in de zomer of voor een avond uit. Gecombineerd met sneakers voor een sportieve uitstraling. Een bodystocking kun je eindeloos combineren. Wil je liever een verleidelijke outfit? Draag dan een mooie kanten bodystocking met een zwarte rok of broek. Alle ogen zullen op jou gericht zijn.

Een korset

Een korset kun je op dezelfde manier als bodystocking dragen en combineren. Ook een korset kun je dus heel goed dragen als bovenkleding. Zo kun je je mooie lingerie prima combineren met je dagelijkse outfit.

Een bralette

Een bralette kun je ook ontzettend goed overal mee combineren. Deze staat heel mooi als topje eventueel samen met een jasje of vestje. Of onder een truitje of jurk met lage V-hals. Wil je voor stoerder gaan? Draag dan een bralette in combinatie met shorts, oversized overhemd en laarzen. Wil jij je bijzonder voelen? En houd jij wel van een sexy en gedurfde stijl? Dan mag een bralette niet ontbreken in jouw kledingkast.

Een babydoll 

Ook een mooie babydoll mag niet ontbreken. Combineer je babydoll eens met je favoriete skinnyjeans. Dit zal je heel goed staan. Wil je liever een mooie avondlook? Kies dan voor een langere babydoll en draag daar een kimono of lang vest over.

Een slipdress

Een slippdress lijkt wel wat op een babydoll, maar sluit meer aan op je lichaam. Een babydoll is wijder. Ook een slipdress kan eindeloos gecombineerd worden. Wil je opvallen? Draag je slipdress dan met een jasje erover en overknee laarzen. Om je sexy uitstraling toch een tikkeltje stoerder te maken, kun je een langere slipdress dragen met een riem. Een kortere slipdress kun je weer heel goed dragen als top op een broek.

Mooie lingerie kun je in de juiste combinatie heel goed dragen als streetwear. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben jij op ideeën gebracht?