3 ondergoed irritaties en hoe je het oplost

3 ondergoed irritaties en hoe los je het op? Er is niks zo vervelend dan lingerie dat irriteert. Maar wat kun je eraan doen? Want het is helemaal niet nodig om je de hele dag te irriteren aan je lingerie. Wij hebben wat tips voor je opgeschreven en we hopen dat we je enige irritatie kunnen besparen. 

Ondergoed dat zijn eigen leven leidt

Je hebt van die vervelende onderbroeken die omhoog kruipen, oftewel die leiden hun eigen leven. Je kan het honderd keer per dag recht trekken maar dit helpt helemaal niks. Een maatje groter of juist kleiner schiet ook niet op want dat zit ook verre van comfortabel. Misschien dat het tijd is voor nieuw lingerie? Door het vele dragen kan het elastiek gaan lubberen en kruipt hoogstwaarschijnlijk daarom je onderbroek omhoog. 

Ondergoed met een zweetstofje

Ook al ziet het er superleuk of sexy uit, er is niks ergers dan zwetende lingerie. Je zit niet te wachten op een flink bezwete bilnaad. Wat je nodig hebt is een ademende stof, zoals bamboe en stretch katoen en katoen liefst 100%. Deze stoffen ademen goed wat een hoop irritatie bespaart daar vanonder.

Het juiste ondergoed bij de juiste kleding

Ga je een avondje uit en draag je een super strak jurkje? Dan is het natuurlijk geen gezicht als de naden van je lingerie in je jurkje staan. Draag daarom naadloos ondergoed. Zo hoef je je niet onzeker te voelen en kun jij zorgeloos op de dansvloer je dansje doen zonder dat iemand je onderbroek ziet. Ben je iemand die veel pantalons draagt? Ook dan is naadloos ondergoed een goed idee. Pantalons zitten mooi aangesloten rond je billen en ook voor hier geldt weer dat je toch niet wilt dat iemand de naden van je onderbroek door je broek heen ziet? Draag je graag lichte en luchtige kleding in de zomer? De meest voorkomende fout die gemaakt wordt is witte lingerie onder een witte broek. Heb je een donkere huidskleur dan is zwart oké. Heb je een lichte huidskleur dan is het advies huidskleur of rood.