Wat wordt de lingerie trend van 2022?

Een nieuw jaar, een nieuwe “frisse” start. Als we de laatste trends mogen geloven gaan we back to basic. Kant en andere poespas maken plaats voor naadloze modellen in mooie neutrale effen aardetinten. Nee, je hoeft niet bang te zijn dat we er seksloos bij moeten gaan lopen. Het oog wil immers ook wat.

Naadloos en comfortabel

De nieuwe lingerie is naadloos en dus zijn loshangende en prikkende draadjes en kant verleden tijd. Omdat er geen lijntjes in het ondergoed zitten is het ook nog eens heerlijk dragen. Je voelt er niets van dat je een bh of een onderbroek aan hebt, fijn toch? Het is dan ook niet langer nodig om rekening te houden met de bovenkleding die je draagt. Je kunt dit ondergoed namelijk onder elk setje kleding dragen. Donkere aardetinten en mooi donkerrood zullen ook in veel lingeriesets te zien zijn. Deze kleuren zorgen voor een verleidelijk drama. 

De tijd van je bh verstoppen is voorbij want tegenwoordig mag je die gewoon laten zien. Het liefst met een oversized blazer of een ruime blouse. De knoopjes kan je open of dicht dragen. Op die manier kun je het ook naar je werk dragen. 

Kleurtjes of toch basic aardekleuren

Voor wie van een kleurtje houdt: je kan je hart op halen. Behalve de aardetinten zien we ook lingerie met onverwachte kleurenpaletten, oversized bloemen en neon-kleuren. De lingerie staat op die manier wat speelser en dit is juist voor de jongere vrouwen erg leuk om te dragen. We zien deze trend niet alleen in de lingerie maar ook in pyjama’s en huispakken.

Duurzame lingerie van goede kwaliteit

We gaan steeds meer letten op milieuvriendelijke en duurzame alternatieven, zo ook in lingerie, badmode en loungebroeken. Er wordt een focus gelegd op comfort en kwaliteit. Wat de ontwerpen betreft zie je lingerie die de tand des tijds makkelijk kunnen doorstaan. Lichtgewicht en katoen in een multifunctioneel stukje lingerie zal verspilling voorkomen. 

Voor de vrouw die de mode op de voet volgt is er in 2022 weer voldoende lingerie om te dragen. Vul jouw lingerie-lade aan met de allerleukste bh’s en broekjes. Of je nu kiest voor de wat fellere kleuren al dan niet in combinatie met de mooie aardetinten, jouw lingerie mag gezien worden. Schroom dus niet om een mooie doorschijnende blouse te dragen om jouw prachtige lingerie te showen!