Wat voor spannends draag je onder jouw trouwjurk?

Trouwen is voor de meeste vrouwen de mooiste dag van je leven. Deze dag mag je het ja-woord geven aan je partner. Deze speciale gelegenheid vraagt om een speciale jurk. Want als je zoiets gaat doen, moet je het ook goed doen. Maar welke lingerie trek je nu aan? Er zijn verschillende soorten bruidslingeries. Hierover zal ik je wat meer vertellen.

Inspiratie bruidslingerie

Je wilt natuurlijk wel lingerie wat het beste bij je past en welk type. Ik zal je wat inspiratie geven over bruidslingerie.

De bustier

Bustier lijkt veel op een korset. De bustier is bedoeld om je bovenlijf smaller te laten maken. Je bovenlijf zal bedekt zijn en je schouders en hals blijven bloot. Het kan daarnaast ook over een ingebouwde bh beschikken. Deze geeft extra steun en vorm bij de boezem.

Balconette bh

De balconette bh heeft afneembare bandjes die je kunt vervangen voor een ander exemplaar, zoals strapless. De balconette kun je aanpassen op je jurk.

De Jarretelle

Als je wilt voorkomen dat je kousenband afzakt, dan moet je kiezen voor de jarretelle. De jarretelle wordt om de middel gedragen. Het zal een sexy gehalte hebben.

De kousenband

De kousenband is al jaren een traditie die traditiegetrouw wordt aangetrokken. Het wordt gezien als dat je de maagdelijkheid weggeeft. Tegenwoordig wordt de kousenband gezien als een leuke maar vooral traditionele verrassing.

De hold-ups

Hold-ups ligt tussen de kousen en panty’s in. De hold-ups hebben een sexy gehalte. Dit komt door de kanten details en de transparante stof. De hold-ups zijn te combineren met de jarretels.

Welke kleur is het beste?

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk mooie en sexy lingerie dragen onder je trouwjurk. De meeste vrouwen dragen ook vaak de kleur wit als lingerie. Maar er is nog een populaire kleur die veel gedragen wordt onder een trouwjurk, namelijk zacht Nude. Deze kleur is afgewerkt met donkerkleurige kant. Zo geeft het de lingerie iets meer pit. Een felrode bh is niet heel handig om onder een spierwitte jurk aan te hebben. Probeer wel om de kleuren zo dicht mogelijk bij de crème-achtige tinten te houden.

Trek iets aan waar jij je prettig in voelt

Het is belangrijk dat je iets aantrekt waar jij je prettig in voelt. Er zijn geen regels waar jij je aan moet houden om aan te trekken. Je kunt het allemaal zelf bepalen.