Zo draag je jarretels op de juiste manier

Voor veel mannen en vrouwen is de jarretel het meest mooie en erotische stukje lingerie. Voor mannen gaat dit de erotische kant op en voor vrouwen is dat natuurlijk ook een stukje erotiek, maar veel vrouwen kiezen voor een jarretelgordel omdat dit je zelfvertrouwen verhoogt, puur voor het omhoog houden van de kousen, of omdat je het gewoon sexy vindt.

Er is voor iedere stijl wel een jarretelgordel te krijgen, van kant tot zijden en van lak tot leer. Het is het ideale kledingstuk om je zelfvertrouwen op te krikken, zowel in de slaapkamer als in het dagelijks leven. Jarretels zijn een goede keus als je van luxe en schoonheid houdt.

Hoewel er vroeger niet anders gedragen werd, is het vandaag de dag een hele uitdaging om jarretels op de juiste manier aan te doen en te dragen, zeker als je deze nog nooit eerder hebt gedragen. Gelukkig zijn we er even wat dieper ingedoken voor je en hebben een aantal tips, waardoor het dragen van jarretels een stuk makkelijker wordt.

Perfecte paar

Het klinkt natuurlijk lekker makkelijk, maar als eerste moet je jarretels uitzoeken die goed bij je jarretelgordel past. Een paar jarretels die perfect bij je jarretelgordel past, geeft namelijk een onweerstaanbare sexy uitstraling

Op de juiste plek

Een jarretelgordel draag je op je natuurlijke taille, dus het laagste deel van je romp. Het moet een plek zijn dat voor jou natuurlijk aanvoelt en zeker niet ongemakkelijk moet aanvoelen. Maak de gordel aan de achterkant vast met de sluiting en zorg ervoor dat de gordel niet te los of te strak zit. Hij moet dus lekker comfortabel aanvoelen.

Vermijd de plakranden

De volgende stap is het aantrekken van je kousen en hierbij raden wij je aan om geen kousen te nemen met plakranden. Op zich zijn dit ideale kousen om zonder jarretels te dragen, maar door de dikke siliconen rand wordt het bevestigen van de jarretels erg lastig.

Het bevestigen

Als je gaat zitten ben je meer ontspannen om de jarretels vast te maken en dit zorgt ervoor dat alles op een natuurlijke hoogte wordt bevestigd dat comfortabel is. Gemiddeld kunnen er vier jarretels aan een gordel, twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde, maar er zijn ook gordels waar je zes of meer jarretels aan kunt bevestigen.

Begin aan de voorkant met het vastmaken van de jarretels en daarna maak je de achterste jarretels vast. Het vastmaken doe je door het rubberen deel aan de binnenzijde van je kous te plaatsen en daarna schuif je voorzichtig de metalen clip omhoog, over het rubberen deel met daartussen je kous.

Check dubbelcheck

Als je de jarretels allemaal hebt vastgemaakt, ga je staan en loop je een paar passen om te voelen of het comfortabel genoeg zit. De jarretels zelf zijn over het algemeen verstelbaar, dus kijk even of ze niet te strak of te los zitten. Als ze te strak zitten zal je gordel naar beneden worden getrokken en als ze te los zitten zullen je kousen iets af gaan zakken.