Lekker kattig in een mooie catsuit

Lingerie is er in allerlei soorten en maten. Voor de meest gangbare maten is er iets meer keus als voor de minder gangbare maten, maar het is niet zo dat er voor de wat grotere maten helemaal niets te verkrijgen is. Je kunt kiezen voor een mooie sexy, stevige bh met bijpassende slip, een body, of een cat suit. Je kunt het een natuurlijk ook met het andere afwisselen. In het dagelijks leven op je werk is een cat suit misschien minder comfortabel, maar in de slaapkamer is zoiets wel weer heel welkom. 

Het verschil tussen een cat suit en een jump suit.

Een cat suit, verkrijgbaar als zijnde lingerie maar ook verkrijgbaar als gewoon kledingstuk. Het gewone kledingstuk heeft een beetje iets weg van een jumpsuit. Het principe is namelijk helemaal hetzelfde. Het is echter wel zo dat een cat suit strak rond je lichaam zit, en een jumpsuit los aan het lichaam gedragen wordt. Een cat suit is een pak waarin je je lichaamsvormen sexy wilt laten uitkomen en een jumpsuit is een pak wat vooral dient om comfortabel in te zijn.

Wat is de juiste gelegenheid voor een cat suit?

Wel of niet de juiste gelegenheid voor een cat suit hangt helemaal samen met wat de plannen zijn. Een cat suit die gedragen wordt als zijnde lingerie, is als vanzelf vooral geschikt voor in de slaapkamer. Een cat suit als zijnde gewoon kledingstuk kan uiteraard ook buiten de slaapkamer gedragen worden. Een cat suit is een kledingstuk in de categorie netjes en kan prima dienen als geschikte outfit voor een feest of een diner buiten de deur. 

Waar kan ik een cat suit mee combineren?

Een cat suit is leuk te combineren met leuke laarsjes, leuke sieraden en een mooie blazer in een bijpassende kleur, wanneer je te maken hebt met een cat suit met korte mouwen of zelfs zonder mouwen en de weersomstandigheden laten het niet toe om zoiets te dragen. Cat suits zijn te vinden met lange mouwen, met korte mouwen, en zonder mouwen en in alle mogelijke stofjes en kleuren. Ongetwijfeld weet je van jezelf wel welke kleur jou het beste past en ook welk materiaal je prettig vindt om te dragen. Het is natuurlijk ook een heel leuk idee om verschillende cat suits aan te schaffen zodat je qua kleur, materiaal en mouwlengte kunt afwisselen, zo is er voor elke gelegenheid een geschikte cat suit.