Is alle lingerie sexy?

Er zijn heel veel soorten lingerie en dan heb je ook nog de keuze uit kleuren. Als jij liever een beetje bescheiden bent dan kan een ander liever all the way gaan. Het is geheel persoonlijk hoe iemand graag de lingerie draagt of ziet. Wat jij sexy vindt dat kan een ander weer helemaal niet sexy vinden, het is dus aan ieder voor zich of hij lingerie sexy vindt.

Waarom is lingerie sexy?

Dat lingerie sexy is dat weet eigenlijk iedereen wel en ook zeker iedereen zal er warm voor lopen, jij kunt dus helemaal je gang gaan en kijken wat jij mooi vindt om te zien of om te dragen. Of jij nu voor basic gaat of juist voor een heel pak, jij zult er sowieso sexy uitzien want dat is wat lingerie met jou doet. Een man vindt het heerlijk om een vrouw in lingerie te zien en een vrouw vindt lingerie sexy en voelt zich dan net wat stouter. Dat zijn dus alleen maar voordelen en een win-win situatie die voor jullie allebei goed uitkomt.

Wanneer draag je lingerie?

Wanneer jij lingerie draagt dat is helemaal aan jezelf, het kan zijn dat jij het alleen in bed draagt maar het kan ook zijn dat jij het onder jouw kleding draagt omdat jij dat spannend vindt. Misschien heb je wel een spannend afspraakje en doe jij het alvast aan omdat je die persoon wilt verrassen maar het kan natuurlijk ook dat jij iemand op wilt wachten in bed. Hoe jij het ook draagt en op wat voor manier jij het ook toont, lingerie is sexy en dat zal het ook altijd blijven. Niet alleen mannen lopen er warm voor, vrouwen vinden lingerie ook heel erg sexy en zeker als ze het zelf dragen voelen ze zichzelf een stuk zelfverzekerder.

Wat voor soorten lingerie zijn er?

Er zijn niet alleen veel kleuren lingerie maar er zijn dus ook meerdere soorten waaruit je kunt kiezen, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een korset maar ook voor kousen. Het kan zijn dat jij enkel maar kousen en jarretels aan wilt doen tijdens de seks maar het kan ook dat jij een catsuit aan wilt doen omdat jij dat zelf sexy en mooi vindt. Lingerie zal hoe dan ook extra pit in jouw seksleven brengen en daar is lingerie ook voor bedoeld, zowel jij als jouw partner krijgen er meer zin van.