Kies voor een lingerie set met kant

Lingerie is er voor iedereen, maar waar voel jij je prettig bij? Draag jij liever een niets verhullend setje met een uitdagend printje? Of kies jij voor een setje met lekker veel kant dat veel huid laat zien? Er is zoveel lingerie te koop dat wij ons kunnen voorstellen dat je niet meer goed weet wat nou bij jou past. Wij willen je graag wat meer vertellen over de lingerie set kant. Misschien is dat juist iets voor jou!

Wat is lingerie?

Lingerie is een ander woord voor dames ondergoed en nachtkleding. Lingerie heb je in vele soorten en maten. Meestal wordt met lingerie het meer sexy ondergoed en nachtkleding bedoeld, maar in feite is het allemaal lingerie, sexy of niet. 

Voordelen van een lingerie set kant?

Met een lingerie set kant heb je vele mogelijkheden. Een beetje kant aan een bh of slipje kan het setje net wat meer opleuken. Kant is ook nog eens heel verleidelijk. Een voorgevormde push up bh met kant geeft de bh een verleidelijke touch. Een niet voorgevormde bh is ook heel sexy, want dan kun je stukjes van de huid zien. Een vrouw kan zich heel zelfverzekerd voelen met een lingerie set gemaakt van kant of met vele kanten details.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Van welk materiaal is lingerie set kant gemaakt?

Een lingerie set kant is gemaakt van meerdere materialen. Het is namelijk wel belangrijk dat de bh steun geeft. Meestal is kant gemaakt van zachte polyamide en elasthan. Dit zorgt ervoor dat de lingerie lekker zit. Voor lingerie worden meerdere materialen gebruikt. Dit kunnen synthetische stoffen zijn zoals polyamide, maar katoen wordt ook veel gebruikt. Katoen is ademend en heel sterk, maar kost wel veel water om het te kweken wat het minder milieuvriendelijk maakt. Een lingerie set kant is dus gemaakt van een deel katoen met zachte polyamide. Zo wordt de sterkte van katoen gecombineerd met de stretch en het comfort van het polyamide. Een lingerie set kant zit daardoor heel lekker.

Waarom kiezen voor een lingerie set kant?

Een lingerie set kant is heel mooi, verleidelijk en zit comfortabel. Kant geeft jouw lingerie net die extra touch, maar jij moet je er natuurlijk wel prettig in voelen. Het gaat erom hoe jij jezelf erin voelt, niet wat een ander zegt. Al is het natuurlijk wel een mooie bijkomstigheid als jouw partner het mooi vindt. Met een lingerie set kant zit je wat ons betreft altijd goed!