De mooiste jarretels. Hoe kun je deze combineren?

Dat jarretels niet tot een standaard dagelijkse outfit behoren weten we allemaal. Toch kan het wel eens prettig zijn om een keer jarretels te dragen. Gewoon omdat het bij je outfit past, of om je gewoon weer eens een keer op en top vrouw te voelen. Jarretels zijn er in allerlei kleuren en maten, de basis is vaak wel hetzelfde. Jarretels combineren kan door er lingerie bij te zoeken in dezelfde kleuren combinaties. Ook gebeurt het wel eens dat jarretels verkocht worden in een setje overige lingerie, waardoor je zelf niet hoeft te combineren.

Welke outfit vraagt om jarretels

Wanneer je sexy uit de hoek wilt komen en een leuk kort rokje of jurkje hebt uitgezocht, kan het je outfit helemaal afmaken door ook jarretels te dragen, samen met mooie kousen die naar boven gehouden worden met de haakjes van de jarretels. Nu is het wel zo dat niemand je overige lingerie kan zien, maar voor jezelf is het op zo een moment wel extra fijn om een lingerie setje erbij aan te hebben die een beetje matcht met de jarretels. Nu kun je natuurlijk zelf hier en daar wat jarretels combineren, vooral als deze basiskleuren hebben, maar je kunt ook kiezen voor een complete set.

Jarretels met een maatje meer

Je kunt het idee hebben dat je met een maatje meer geen kans hebt op mooie jarretels, maar natuurlijk zijn die er wel gewoon. Ook setjes met bijpassende jarretels zijn gewoon verkrijgbaar als je een wat grotere maat nodig hebt. De keuze is misschien wat kleiner maar als je een gespecialiseerde lingerie zaak uitzoekt moet dat geen probleem zijn. Deze winkels hebben meestal wel een iets grotere keuze, ook in de wat grotere maten. Wanneer je op zoek gaat, zoek dan wel een setje uit met een goede pasvorm, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je lichaam extra mooi uitkomt in de gekozen set. 

Kwaliteit of niet?

Als je een wat hogere prijs betaald voor een lingeriesetje is het natuurlijk belangrijk dat de set ook van een redelijke kwaliteit is. Kwaliteit is meestal iets of wat duurder, alhoewel kwaliteit niet alleen maar afhankelijk is van de prijs. Het hangt ook af van de materialen die zijn gebruikt, en van het model. Wanneer je dus begint met jarretels combineren, probeer dan dus ook een klein beetje op de kwaliteit te letten.