4 tips om je jarretels beter vast te maken aan jouw kousen

Een jarretel vastmaken aan kousen kan een heel gedoe zijn omdat je wilt dat het op een goede manier zit. Als je continu aan je kousen loopt te trekken omdat ze afzakken is dat niet echt sexy en dat wil je juist wel zijn. Gelukkig kun jij het voor jezelf gemakkelijk maken door ze op de juiste manier vast te maken en dan zullen ze niet meer afzakken.

Hoe kun je een jarretel vastmaken aan kousen?

Een jarretel vastmaken aan kousen kan lastig zijn maar als je eenmaal weet hoe het moet dan heb je het al snel voor elkaar, zorg dat je de goede maat hebt en ook de goede afstand tussen de jarretel en de kousen. Als je staat tijdens het aandoen dan zul je zien dat als je gaat zitten dat de bandjes ineens een stuk langer zijn, om die reden kun je beter zorgen dat je ze zittend al aan doet want dan zullen ze mooi strak blijven zitten in welke houding jij ook bent. Zorg er ook voor dat de kousen goed zitten bij de jarretel clip want als die niet goed zitten dan heb je kans dat hij losschiet, dat wil je niet mee maken op het moment dat je net lekker bezig bent natuurlijk.

Soorten kousen

Er zijn meerdere soorten kousen en dat kan het voor jou wel een stuk makkelijker maken, zo heb je ook de kousen die zelf al kunnen blijven zitten door een speciale manier. Daardoor hoef je geen jarretels aan te doen wat het makkelijker maakt maar dan mis je wel een mooi stuk van de lingerie, het is voor jezelf goed om te overwegen wat je graag wilt qua lingerie en of je dan wel of geen jarretel wilt dragen. Ook heb je verschillende soorten in kousen, zo heb je netkousen maar ook gladde kousen. Waar jouw voorkeur naar uitgaat zal dan ook te maken hebben met hoe de rest van jouw lingerie eruit zal zien.

Zorg dat het goed zit

Het is heel erg belangrijk dat je zorgt dat het goed zit voordat jij aan de spannende dingen gaat beginnen. Als het niet goed zit moet je dat tijdens de spannende dingen gaan doen en dat is niet fijn, dan loopt de spanning er helaas snel vanaf. Als jij weet hoe je dat doen dan ben jij al een stap verder.