Witte kleding? Wat draag je daar onder? (geen wit!)

Met een mooie zongebruinde huid staat witte kleding geweldig. Maar de grote vraag is natuurlijk welke kleur ondergoed je daar het beste onder kan dragen. Je wilt natuurlijk dat er niets doorschijnt.

Een mooie witte outfit is stijlvol. Maar het effect wordt al snel een stuk minder als je ondergoed eronder zichtbaar is. Nou kan een kanten bh onder een doorschijnend topje best sexy zijn. Maar de rand van je onderbroek bij je billen is dat zeker niet.

Welke kleur ondergoed kies je onder wit?

Het kan je misschien raar in de oren klinken maar toch is het een feit. Onder witte kleding is huidkleurig ondergoed de beste keuze. Draag je een strakke jurk of een ander strak kledingstuk dan kan je het beste kiezen voor naadloos ondergoed.

Dit is vast niet het soort lingerie waarin je jezelf op en top vrouwelijk voelt. Toch is het een garantie dat dit soort ondergoed niet zichtbaar is onder je kleding. Je kan tegenwoordig voor iedere huidskleur passend ondergoed vinden bij lingeriewinkels.

Het beste kan je kiezen voor microfiber stoffen. Deze rekken mee en vormen zich zo goed naar je lichaam. Kies je ervoor om strakke kleding te dragen, doe daar dan vooral geen kanten ondergoed onder.

Huidskleur

Ben je een dame met een lichte huidskleur? Dan kan je er ook voor kiezen om lichtroze ondergoed onder je witte kleding aan te trekken. Denk hierbij aan blushtinten. Heb je een donkere huid dan kan je onder witte kleding ook ondergoed aantrekken war diep violet of wijnrood is.

Geen wit

Heb je witte kleding aan en denk je eraan om wit ondergoed eronder te dragen, doe dat toch maar liever niet. Zodra je kleding ook maar een heel klein beetje door zou schijnen, zie je meteen je witte ondergoed. 

Dit komt omdat het deel van je lichaam waar het ondergoed zit net wat witter wordt gemaakt dan de rest. Je kan er daarom beter voor kiezen om een kleur lingerie te dragen die het beste bij de kleur van je huid past.

Geen ademend ondergoed

Welke kleur ondergoed je ook kiest, het gaat er ook om dat het goed zit. Er is niets zo vervelend als zwetend, klam ondergoed onder een mooie witte outfit. Het beste kan je kiezen voor ademend ondergoed wat niet zweet.

De beste materialen hiervoor zijn stretchkatoen, gewone katoen en bamboe. Dit zit niet alleen heel lekker, het is ook nog een stuk gezonder.

Passend ondergoed

Welk soort lingerie je ook kiest, zorg ervoor dat je ondergoed in alle gevallen goed past. Het laatste wat je wil is een opkruipende onderbroek. Zeker zodra je ondergoed wat ouder is, bestaat er een grote kans dat dit op gaat kruipen.

In dat geval is het tijd om te gaan shoppen en nieuwe lingerie te gaan kopen. Kan je meteen de kleur kiezen die het beste bij jouw huid past. Vanaf nu kan je zonder zorgen witte kleding dragen!