Waarom zou je een string dragen?

De meest voorkomende reacties tussen het dragen van een string is, ik haat het, of ik hou ervan. Laten we eerlijk zijn, de gedachten om een stukje stof tussen je billen te hebben klinkt niet erg aantrekkelijk of comfortabel. Maar het blijkt dat veel vrouwen (en sommige mannen) het liever dragen dan normaal ondergoed. 

Geen lijntjes

Omdat een string een stukje smaller is dan normaal ondergoed of een boxerbroekje is het heel fijn om te dragen onder een jurkje of onder je jeans. Je ziet minder zichtbaar de randjes van je string door je kledingstuk heen. 

Ze zijn comfortabel

In eerste instantie zou je het niet denken maar en string kan erg comfortabel zitten. Wanneer je de juiste kiest merk je niet eens dat je er eentje draagt en het staat ook nog eens mooi onder een yoga broek. Er zijn veel opties om uit te kiezen, denk aan kant, satijn, of katoen. Welke je ook kiest, als het van een rekbaar materiaal is waar je makkelijk in kan bewegen, zit het comfortabel. 

Een sexy gevoel

Zelfs wanneer je in je joggingbroek loopt maar toch een string aan hebt, zul je je sexy voelen. Veel vrouwen kiezen om deze reden voor een string. Het geeft ze een zelfverzekerd en sexy gevoel. Vrouwen verdienen het om zich sexy te voelen of ze nou aan een bureau zitten, aan het schoonmaken zijn of naar de sportschool gaan. 

Je figuur

De juiste soort string dragen en de juiste maat kan serieus de vorm van hoe je lichaam eruit ziet aanpassen. Het kan je de vorm van je heupen en je billen meer accentueren en mooier tot zijn recht brengen. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een high waist string, zal deze mooi de rondingen van je heupen in beeld brengen. 

Extra opwindend

Je kunt de sfeer zetten wanneer je een sexy string aantrekt. Je partner zal vast wel toegeven dat een vrouw in een string extra opwindend kan zijn. Wanneer je het extra spannend wilt maken kun je zelfs kiezen voor een eetbare string. Of maak je het nog spannender en kies je er eentje met een open kruis? 

Zoveel keus

Behalve verschillende materialen waar je uit kunt kiezen, zijn er natuurlijk ook ontelbare printjes, vormen en kleuren. Kortom er is zoveel keus in de wereld van de string. Er is altijd een string voor iedereen, je hebt ze met allerlei extra’s zoals steentjes en strikjes, maar ook basic designs. Je zult dus altijd slagen wanneer je een string wilt kopen. 

Niet duur

Het mooie aan een string is dat ze erg betaalbaar zijn. Je hebt er al eentje vanaf een paar euro en je kunt het uiteraard zo duur maken als je zelf wilt. Ook worden ze vaak verkocht in een set verpakking zodat je er direct meer hebt tegen een voordelige prijs. 

Weinig ruimte

Strings nemen weinig kastruimte in, ze zijn zo makkelijk dat je ze zelfs in je handtas zou kunnen stoppen of in je broekzak.