Waarom G-strings zo populair zijn

Een G-string is op de eerste plaats populair, omdat het een enorm draagcomfort heeft en daarnaast is een G-string erg sexy. De voorkant doet waarvoor het bedoeld is en bedekt je gehele schaamstreek en aan de achterkant is het niet veel meer dan een touwtje die door je bilnaad loopt. Dat betekent dus dat je heupen en billen onbedekt zijn, terwijl het eigenlijk wel de juiste ondersteuning heeft. 

Onder rokken en jurken

Een G-string is ideaal om onder een jurkje te dragen die strak om je lichaam zit. Als je graag van dit soort jurkjes of rokjes draag, dan is een G-string al bijna onmisbaar. Een “normale” slip zal onder zo’n jurkje de randen van de slip zichtbaar door je jurkje heen drukken en zorgen voor zichtbare randen en dat is echt iets wat je niet wil toch? 

Vooral de korte jurkjes kunnen het wel waarderen als je er een G-string onder draagt, want mocht je jurkje om welke reden dan ook omhoog vliegen, is het niet erg indrukwekkend als je er geen passend ondergoed onder aan hebt. 

Lichtere stoffen

Als je bijvoorbeeld Egyptisch katoen draagt of chiffon en georgette dan zijn dat lichtere stoffen waar je zeker een G-string onder moet dragen. Als je dit soort kleding draagt, zal deze stof niet de vormen en kleuren van je normale ondergoed bedekken. Dat betekent dus dat je een lelijk en slechte scheiding plaatst tussen je billen en je kleding. 

Daarom is het beter voor de vrouwen die deze lichte kleding dragen, om een string te dragen of een stockings met een huidskleur. Zo zorg je ervoor dat je ondergoed niet lelijk afsteekt van je billen en door je kleding heen te zien is.

Low-waist jeans

Ook al heb je ondergoed aan waarbij de meest luxe merknaam zichtbaar wordt, een traditionele onderbroek die boven je low-waist jeans uitkomt is gewoon geen gezicht en zeker niet echt sexy te noemen. Een G-string is daarentegen wel graag gezien en heeft een sexy uitstraling, zodra deze boven je low-waist jeans uitkomt.

Onder je strandkleding

Ok bij het dragen van strandkleding kan een G-string een geschenk uit de hemel zijn. Als je naar het strand gaat zou je er eigenlijk altijd een paar bij je moeten hebben, want je kan ze echt goed gebruiken onder je badkleding. Stel je voor dat je een lekker dun los jurkje aanhebt en dat deze nat wordt, dan gaat dat tegen je lichaam aanplakken en vervolgens zie je zo’n knots van een onderbroek door het jurkje heen schijnen. 

En dit is dan nog maar één van de vele voorbeelden die we zouden kunnen noemen, waaruit blijkt dat een G-string niet zomaar een mode dingetje is, maar wel degelijk een functionele toepassing heeft. Wat dat betreft is er ook genoeg keuze als je een string wil gaan kopen, zowel functioneel als sexy en dat maakt dit kleine kledingstukje eigenlijk onmisbaar voor iedere vrouw.