Hoe kun je sexy lingerie dragen als je een maatje meer hebt?

Je hoeft alleen maar de modeblaadjes in de modebladen te gluren en er staan alleen maar vrouwen in die maatje small hebben. Of de foto’s zijn bewerkt. Dat is iets waar vrouwen met grotere maten behoorlijk onzeker over worden. Sexy lingerie voor een maatje meer bestaat dat wel. Want die oubollige ondergoed wil je ook niet meer. Wie zegt dat vollere vrouwen niet sexy en aantrekkelijk eruit mogen zien?

Tijd om je zelfvertrouwen een boost te geven

Weg met die oude vodden en die crèmekleurige oma onderbroeken. Die zijn niet meer van deze tijd. Het wordt tijd voor een sexy metamorfose waar jij je happy en weer sexy en gewild bij voelt. Je wilt vast je partner verassen met een sexy outfit of niet? Echt comfortabele sexy lingerie voor een maatje meer bestaat zeker wel! Het is alleen even uitzoeken wat het beste bij jou past.

Waar je op moet letten als je graag iets wil aanschaffen

Het is belangrijk dat je van tevoren je maten opmeet en deze opschrijft. Want anders koop je een sexy lingerie setje wat te strak of te klein is en dat zou heel erg zonde zijn. Koop iets wat echt bij je qua huidskleur past en wat soepel valt bij je mooie rondingen. Bij het uitzoeken van een goede beha let erop dat deze wat strakker uitvalt qua model zodat de zwaarte van je borsten dit goed kunnen opvangen. Het zorgt ervoor dat je decolleté naar voren gedrukt wordt en waardoor je slanker oogt. De zijkanten van een beha mag wel stevig zijn waardoor de beugel goed op zijn plek valt. Dat voorkomt dat je borsten niet gaan hangen en de beugel niet in je lichaam prikt. Kies voor wat bredere schouderbandjes waardoor het gewicht van je borsten niet op je schouders vallen.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Wat is het meest comfortabele stof die je kunt dragen

Als je kijkt voor sexy lingerie voor een maatje meer, dan is het belangrijk dat je kijkt van welk stof iets is gemaakt. Kant kan heel mooi en sexy bij je staan. Let daarbij op de kwaliteit van het stof. Katoen is heel populair en comfortabel. Het voelt soepel aan en het vormt je lichaam juist omdat het rekbaar is. Wil je iets luchtigs en wat een beetje glanst dan is het satijn een goede keuze als sexy outfit.