Hoe kies je de juiste vibrator op je avond nog spannender te maken?

Denk je wel eens na over een vibrator kopen? Dat is helemaal niet zo gek, want een vibrator is nou eenmaal nog steeds heel erg populair bij jong en oud. Een vibrator kopen kan een grote stap lijken maar het is bewezen dat dit apparaatje voor meer pret in bed kan zorgen.

Er is niets zo opwindend tussen de lakens als spelen met een trillende vibrator. De nieuwste vibrators die tegenwoordig op de markt worden gebracht zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens heel effectief.

Nog een voordeel is dat de vibrators tegenwoordig niet meer de herrie van een boormachine maken. Er zijn vandaag de dag vibrators te koop die echt fluisterstil zijn. Maar het aanbod is groot. Waar moet je op letten bij een vibrator kopen?

Het model

Ga je een vibrator kopen, dan zal je al snel zien dat vibrators tegenwoordig in allerlei modellen te koop zijn. Je vindt ze in alle soorten, kleuren, vormen en maten. Om de juiste vibrator te vinden is het in eerste instantie belangrijk om de juiste te kiezen.

Er zijn een groot aantal vibrators die niet doen wat ze beloven, te veel herrie maken of gewoon van een slechte kwaliteit zijn. Eenmaal gekocht kan je de vibrator niet meer ruilen. Kijk dus goed naar het model en het materiaal waar de vibrator van is gemaakt.

Met welk doel ga je een vibrator kopen?

Het antwoord op deze vraag mag dan simpel lijken, je gaat een vibrator kopen om je sexleven net dat beetje spannender te maken. Maar toch is het niet zo eenvoudig. Er zijn namelijk diverse soorten vibrators te koop.

Wil je een vibrator voor jezelf alleen, wil je deze gebruiken als je seks hebt met je partner of zoek je een vibrator waar zowel jij als je partner plezier aan beleven? Of zoek je een vibrator voor je clitoris of wil je juist je G-spot extra stimuleren?

Clitoris of vagina

Voor de meeste vrouwen geldt dat ze het heerlijk vinden wanneer hun clitoris extra wordt gestimuleerd. Bijna iedere vibrator is gemaakt om dit gebied heerlijk te verwennen. Een aantal vibrators, clitoris vibrators genoemd, zijn speciaal ontworpen om nog meer te genieten.

Daarnaast zijn er ook vibrators op de markt gebracht om je vagina extra te stimuleren. Deze zijn vaak net iets groter dan clitorisvibrators.