Een zwarte body maakt het extra spannend

Er bestaat functionele lingerie, maar ook lingerie waarin je je op en top vrouw voelt. Een body zwart of iedere andere mogelijke kleur kan een leuke variatie zijn op de lingerie die je normaal gesproken dagelijks draagt. Een body zit ten eerste heel erg lekker, maar kan ook heel sexy ogen als je die draagt. Body’s zijn vrijwel altijd netjes afgewerkt met Rouges en kant en soms met een koordje. Onderaan is de body meestal open te maken door middel van drukknoopjes. 

Waarom de keuze maken om een body te gaan dragen?

Een body zwart of iedere andere mogelijke kleur, qua kleur maakt het niet veel uit wat je draagt. Je kiest dan uiteraard wel voor de kleur waar jij je het prettigst in voelt. Een body ten opzichte van een gewone bh kan heel prettig zitten, zit altijd goed, ondersteund ten top en in de winter kan hij ook wat warmer zijn als bij overig ondergoed omdat met een body je hele rug is bedekt. Een body leent zich ook (ligt er wel aan welk model) om te dragen onder een leuke blazer, al moet je dan wel een gezonde dosis lef bezitten.

Wat voor verschil zit er in de verschillende body’s?

Er zit uiteraard verschil in de verschillende body’s. Kwaliteit is meestal ook tegelijk wat duurder, dus voor kwaliteit moet betaald worden. De wat duurdere lingeriewinkels hebben meestal ook iets meer keuze. Het kwaliteitsniveau ligt daar ook wat hoger. Wil je toch een leuke body zwart of iedere andere mogelijke kleur maar wil je daar niet te veel voor betalen dan is een goedkopere budget winkel natuurlijk ook een optie. De verwachting dat die body jaren mee zal gaan is dan alleen wel onrealistisch. Uiteindelijk is het dus verstandiger iets meer uit te geven voor de body naar keuze, zodat die ook langer mee zal gaan.

Zijn er body’s in alle mogelijke maten?

Een body is meestal ruim verkrijgbaar qua maten. De maten waarin je een body kunt aanschaffen liggen meestal gelijk met de maten waarin bh’s volop verkrijgbaar zijn. Ook voor wat grotere maten is wel het een en ander te vinden maar daar moet iets beter voor gezocht worden. Mocht je een wat grotere maat hebben ben je meestal wel genoodzaakt je te wenden tot de betere en grotere lingeriezaken, maar daar moet je dan sowieso al naartoe voor het aanschaffen van je overige lingerie.