Een slipcursus

Lingerie moet goed zitten en als we aan lingerie denken, wordt er vaak direct aan een BH gedacht en wordt het slipje vaak vergeten, terwijl dat een net zo belangrijk onderdeel van je lingerie is. Een slip moet comfortabel zitten, want je wil tenslotte de hele dag prettig doorkomen en daarom hebben we een kleine “slipcursus” voor je. In dit artikel lees je een paar weetjes en handige tips over slipjes.

De Boxer


Een boxer is een slip die je veel bewegingsvrijheid geeft. Zo’n boxer is ideaal bij het sporten of een zeer bewegelijke baan en zit erg comfortabel. Een extra voordeel is dat je een boxer bijna niet ziet onder je kleding en deze ook erg mooi zit onder bijvoorbeeld je strakke spijkerbroek. Naast de degelijke en stoere boxers zijn er natuurlijk ook zeer vrouwelijke boxers, met bijvoorbeeld kant te krijgen waardoor er voor ieder moment wel een passende boxer is.

De String


Een string is praktisch onzichtbaar onder je kleding en als je bijvoorbeeld een witte broek draagt, kan je daar her beste een rode string onder aan doen, want die zie je dan zeker niet zitten. Bij het dragen van strakke jurkjes, kan je het beste een naadloze string dragen. Je ziet dan geen naden en de string sluit erg goed aan.

De Slipjes


Bij een slip is het erg belangrijk dat deze goed passend is. Is zo’n slip namelijk net iets te klein, dan zal die al snel zichtbaar zijn onder je kleding. Vaak wordt een slip nog steeds gezien als een ouderwetse onderbroek, maar dat is allang het geval niet meer. Ze zijn tegenwoordig in vele soorten en varianten gemaakt, dat er voor iedereen wel wat wils te krijgen is. 

Er zijn ook verschillende varianten te verkrijgen van naadloze stretch stof en die zijn dan ook zo goed als onzichtbaar onder je kleding. Om het een beetje vrouwelijk te maken zijn er ook slipjes met sexy kant te verkrijgen en ook deze zie je niet onder je kleding zitten.

Hipsters


Iets wat we al jaren in het modebeeld terug zien is de hipster. De meeste hipsters hebben een lage taille en daardoor zijn ze makkelijk onder een broek of rok met lage taille te dragen. Als je een goed passende hipster aanhebt, zal je deze ook vrijwel niet onder je kleding kunnen zien zitten. Dit geld overigens ook voor de sexy en verleidelijke kanten hipsters.