Dit zou iedereen moeten weten die lingerie gaat kopen

Je zal je vast nog wel kunnen herinneren wanneer jij je eerste bh hebt gekocht. Zoiets gebeurt over het algemeen samen met je moeder en als je je bh dan in een speciaalzaak ging kopen, dan werd je lichaam opgemeten voor een goed passende bh. Jij wilde waarschijnlijk gewoon even snel een BH kopen en dan zo snel mogelijk weer naar huis, maar voor je moeder was zo’n ‘momentje’. Vanaf die tijd kocht je zelf leuke bh’tjes in allerlei winkeltjes en het ging je er voornamelijk om dat ze er leuk uitzagen. Nu je inmiddels wat ouder bent geworden, wordt het tijd om eens wat dieper in de lingerie te gaan duiken.

Draag lingerie voor jezelf
Draag dit voor je zelf en je eigen comfort. Natuurlijk is het leuk als je partner je in een leuk setje ziet. Lingerie moet echter wel iets zijn waar jij je lekker in en bij voelt, want dan voel je jezelf ook meer zelfverzekerd. Als jij een leuk setje aan hebt, waar jij je helemaal top in voelt dan straal je dat ook uit.

Matching is winning
Een fout die eigenlijk niet gemaakt mag worden is het dragen van twee verschillende kleuren. Draag boven en onder altijd dezelfde kleur. Je draagt tenslotte toch ook niet twee verschillende schoenen? Dit lijkt misschien lastig, maar als jij je gewoon vast houd aan één, twee of hooguit drie kleuren zoals zwart, wit en rood, dan is alles makkelijker te combineren kleuren.

Ga voor kwaliteit
Als je eerlijk bent en eens even je kast in duikt, heb je waarschijnlijk heel veel bh’s in je kast liggen, die je eigenlijk niet draagt. Je hebt er misschien wel een stuk of twintig in de kast liggen, waar je er maar drie van draagt en de bh’s die je wél draagt zijn dan waarschijnlijk merk bh’s van goede kwaliteit. Kwaliteit gaat dus blijkbaar boven kwantiteit en dat mag dan best wel wat kosten.

Sneak peak
Laat in je nieuwe outfit eens wat van je lingerie zien. Een klein beetje kant uit bijvoorbeeld je blouse laten zien is namelijk erg sexy. Je kan bijvoorbeeld ook een mooie bralette dragen, met daar overheen een licht doorschijnend topje. Zorg er wel voor dat je niet te veel laat zien, als je niet te veel laat zien is dat subtiel maar erg sexy.    

Het is een essential
Franse vrouwen geven bijvoorbeeld 20% van hun kledinggeld uit aan lingerie en daar zouden we eigenlijk iets van kunnen leren. Mensen zien eerst je kleding, dus een mooie outfit is erg belangrijk. Je bent tenslotte zoals je je kleed. Je uitstraling wordt voornamelijk bepaald door de kleding die je draagt én wat je eronder draagt natuurlijk. Als jij een leuk en comfortabel lingerie setje aanhebt, voel je je een stuk zelfverzekerder en heb je jouw doel bereikt. Ben je nog niet helemaal zeker van je lingerie, probeer dan eens wat verschillende stijlen en kijk wat jou het beste gevoel geeft.