De lingerie trends voor 2021Het lijkt erop dat de lingerie trends voor 2021, teruggaan naar de jaren 80. De jaren dat Madonna een trend heeft gezet door lingerie als outerwear te dragen. Dat is toch alweer zo’n 20 jaar geleden, dus we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen dit heeft meegemaakt. Ben je nieuwsgierig naar deze wereldster en haar trendy kleding, dan zijn er genoeg filmpjes te vinden en kan je zien waardoor grote ontwerpers zich hebben laten inspireren.

We zien de bh
Een mooie bh mag best gezien worden en het feit dat Madonna in die tijd haar bh als outerwear droeg heeft dat voor een trend gezorgd. Dit gebeurt in 2021 weer, maar dan wel wat meer ingetogen. De bh wordt wat minder openlijk gedragen en wordt vaak bedekt door een jasje.

De babydoll
De Babydoll is een soort lingerie-jurk te noemen. Het is eigenlijk nachtkleding, die je nu als een soort jurkje draagt. Een lang jurkje, met veel kant die door kan lopen tot aan je enkels. Is het te doorzichtig naar je zin, dan zou een wollen vest er prima bij passen.

De wollen onderbroek
Om het kledingstuk wat meer charme te geven, wordt het ook wel culotte genoemd. We hebben het inderdaad over de ouderwetse wollen onderbroek. Gelukkig zijn ze tegenwoordig in een nieuw jasje gestoken, waardoor het wat aantrekkelijker oogt en gewoon als wijde broek kan dragen. Lange laarzen en een wollentruitje of vest maken het geheel tot sexy trendy.

De body is terug
Het kledingstuk heeft meerdere namen. Een body, playsuit, teddy of bodysuit, er zijn kleine verschillen, maar het principe is hetzelfde. Een teddy zit bijvoorbeeld weer iets losser, waardoor het wat romantischer oogt. Over het algemeen kan je zeggen dat een body lekker comfortabel zit en dan maakt het niet uit of je nu maatje 36 hebt, of lekker curvy bent. Maten, kleuren en modellen in overvloed, dus ook voor jou is er vast wel die ene body die voor perfect is. Een body heeft erg veel voordelen. Het heeft een ingebouwde bh, met goede ondersteuning.  Heb je last van je schouder of misschien heb je moeite met draaien en moeite om een gewone bh aan te doen, dan is een body ideaal. Je stapt erin alsof het een badpak is en je bent klaar.

Bloemen
Hou je van kleurrijke lingerie, misschien met bloemen? Dan zit je goed met de trend voor 2021. Lingerie met felle kleuren mogen weer. Bloemwerk met de felste kleuren die gebaseerd zijn op bloemen is ook één van de trends voor 2021. De ontwerpen die zijn gebaseerd op de fotografie van de Franse fotograaf Jean-Vincent Simonet, zijn erg gewild. Deze ontwerpen zij terug te vinden op bijvoorbeeld body’s, bh’s en slipjes.

Gaan we dit echt dragen
De vele modeshows zijn voorzien van vele voorbeelden on ondergoed naar buiten te dragen. De vraag blijft echter, gaan we dat ook doen. Dat is helemaal aan jou natuurlijk, maar wij zien vrouwen nog niet zo snel een sexy body, over een spijkershirt aantrekken of een jarretelgordel over een spijkerbroek.