7 redenen waarom elke vrouw blij wordt van lingerie

Wanneer we net verkering hebben, dragen we allemaal mooie lingerie. Wanneer je eenmaal moeder bent, lijken matching setjes iets uit een totaal ander leven. En dat is echt zonde, want je kunt van mooi ondergoed je zelf zo goed voelen!  Nu denk je waarschijnlijk, als mijn man het ziet is het ook in een no time weer uit. Maar wanneer je dit draagt voor jezelf, zul je al gauw merken dat je zelfvertrouwen uitstraalt, en dat is nog sexyer dan de lingerie die de draagt.

Hier dus 7 redenen waarom we allemaal blij worden van lingerie en waarom wij vrouwen dit allemaal zouden moeten aanschaffen. 

Zelfvertrouwen

Zoals net al gezegd, mooie lingerie geeft je zelfvertrouwen een boost. Wanneer jij je namelijk lekker voelt in je lingerie dan straal je dat ook zeker uit. Maar wat straal jij uit met die versleten vergrijsde onderbroek? Je voelt je waarschijnlijk niet enorm sexy en vol zelfvertrouwen toch?

Je kleding zit mooier

Wanneer een bh oud en versleten is door het vele dragen zul je zien dat die slappe bh helemaal niet goed is voor je decolleté. Ook zorgt goed ondergoed ervoor dat eventuele rolletjes verborgen blijven en accentueert het je rondingen. Wist je dat het visueel zo een kledingmaat kan schelen?

Geheimpjes

Niemand weet wat voor lingerie, hij draagt onder een wollen trui of onder een zakelijk pak. Wanneer je zo’n geheimpje hebt, voel je jezelf al snel spannend en sexy.

Uitstraling

Je draagt je ondergoed dicht op je huid. Wist je dat wanneer je iets draagt wat je echt mooi vindt, je een signaal naar je hersenen stuurt? En wanneer je iets draagt wat je mooi vindt, straal je dit ook uit.

Volwassen

Het voelt natuurlijk een stuk volwassener, tenminste je kan natuurlijk altijd nog die snoopy onderbroek met die sportbeha dragen. Maar wanneer je dat mooie zwarte setje draagt, voel je jezelf een stuk sexyer en dus ook volwassener.

Ontdek jezelf

Uit je comfortzone stappen is natuurlijk nooit erg fijn, maar het hoeft natuurlijk niet heel groot of meeslepend te zijn. Wanneer je bijvoorbeeld altijd zwart draagt, kun je er ook voor kiezen om eens gekleurd setje te kopen. Dit heeft eigenlijk hetzelfde effect als een kappersbezoek. Je voelt je weer fris, vrouwelijk en energiek.

Je goed en sterk voelen

Wanneer je een belangrijke prestatie moet geven of een drukke dag hebt of misschien wel de eerste date. Wist je dat lingerie je stemming een power geeft? Zo voel je jezelf niet alleen sterker maar straal je ook enorm veel zelf vertrouwen uit. 

En oké, die blik die hij in zijn ogen heeft op het moment dat hij ontdekt dat jij het nieuw mooi en sexy setje aan hebt. Die is natuurlijk ook onbetaalbaar! Nu alleen nog op zoek naar het juiste setje die jij mooi en sexy vindt! Succes!