7 Redenen om niet te besparen op lingerie

Een van de meest voorkomende redenen waarom vrouwen een tekort hebben aan sexy lingerie, is vanwege het prijskaartje, en neig je dus misschien naar de voordelig geprijsde bh’s en slipjes, want ja, je hebt het toch nodig he?!

Maar…. Is een laag prijskaartje altijd beter?  Deze besparingen zijn van korte duur.

Als je bv 20 euro uitgeeft aan een beha, dan kun je er misschien meerdere kopen, komt goed uit, toch? Niet altijd! De goedkope bh’s zijn niet gemaakt van de beste kwaliteit, dus is de levensduur een stuk minder lang als je zou willen. Je verdient betere kwaliteit! 

Een beetje afhankelijk van hoe goedkoop, maar goedkope lingerie is vaak gemaakt van minder goede stoffen. Laten we eerlijk zijn, een setje lingerie draag je op je meest kwetsbare plekken en niemand heeft zin in jeuk of irritatie, toch?!

Een setje lingerie, ook al is het een simpele slip en beha, of een setje sexy lingerie. Het is iets wat je ELKE dag draagt. Dag in dag uit, Daar komt bij dat een goedpassende beha, essentieel is voor je outfit! Je wil niet dat ene mooie jurkje aan, met een beha waar je sideboobs van krijgt!

Online lingerie kopen is ook een optie! Goedkope lingerie vaak zelfs zonder verzendkosten. Deze lingerie kun je niet passen en (makkelijk) retourneren. Trouwens, eerlijk is eerlijk, ook al heb je geen zin om naar de winkel gaan om te passen, duurdere lingerie heeft meestal een veel betere pasvorm!

Voor bepaalde lingeriemerken betaal je voor het grootste deel iets meer vanwege de superieure kwaliteit, betere stoffen, betere werkomstandigheden voor de lingeriemaker en het voelt zelfs gewoon beter. Waarom verdien jij het niet om sexy lingerie te kopen die functioneel, modieus en gemaakt is van goede materialen? Ook al betekent dat, dat je minder vaak kunt kopen, je verdient het om je kwetsbare delen te verhullen in goede kwaliteit!