Staat gele lingerie bij jou?

Misschien hou jij van veilige kleuren en heb je er niet eerder over nagedacht, maar een kleur uitkiezen voor je lingerie is best belangrijk. Ben je op zoek naar lingerie dat jou kan laten stralen? Dan zijn er bepaalde dingen waar je op let. Ga jij altijd voor veilig en kies jij zwarte lingerie? Heb je er weleens aan gedacht om gele lingerie aan te doen? Twijfel je of gele lingerie mooi kan staan bij jou? Lees snel verder en ontdek welke gele lingerie het beste bij jou staat. 

Donkere huidskleur

Heb je een donkere huidskleur? Heb je donkere ogen? Heb je een donkere haarkleur zoals donkerblond, rood of donkerbruin? Dan is een warme kleur, zoals oker geel of oranjebruin een goede keus voor jou. 

Een lichte huidskleur

Heb jij licht bruin of blond haar? Heb jij ook nog eens lichte ogen en een lichte huidskleur? Dan kan je met gemak felle gele lingerie aan. Je zult verbaasd zijn hoe mooi deze kleur op je lichaam staat. 

Een wat bleke huidskleur

Heb jij groene of grijze ogen en een wat bleke huidskleur? Is de kleur van je haar bruin of blond? Dan zijn frisse en zachte kleuren ideaal voor jou. In dit geval zijn pastel kleuren zoals licht geel en lichtgroen ideaal voor jou.

Op elk potje past een deksel

Zoals je ziet, past er bij iedereen wel een andere tint van gele lingerie. Bind je niet vast op een bepaalde tint, maar het helpt je zeker makkelijker een keuze te maken voor de perfecte lingerie. Voel je je niet helemaal thuis in een bepaalde tint, probeer dan gerust een andere tint om te kijken of dit je je beter voelt. Het belangrijkste is, is dat jij je natuurlijk goed voelt. Daardoor voel jij je nog sexyer. Als jij je niet lekker voelt, zal je dit ook zien aan je. Dat wil natuurlijk niemand. 

Twijfel je nog steeds?

Twijfel je nog steeds wat jou mooi kan staan en wil je graag hulp van een professional? Stap dan eens een lingeriezaak binnen. Zij kunnen jou met gemak adviseren wat het mooist bij jou staat. Vind je compleet gele lingerie te heftig? Probeer dan eens lingerie die gecombineerd is met geel. Neem bijvoorbeeld zwart met geel of mintgroen met geel. Kies de gele lingerie die jou laat stralen en ga eens uit je comfort-zone!

Welke gele lingerie kies jij?