Lingerie, niets om je voor te schamen!

Het gebeurd heel vaak dat vrouwen zich schamen in lingerie. De een vindt dat raar en de ander begrijpt dat wel, maar hoe kan dat dan. Lingerie is en blijft wat het is, het ziet er alleen wel eens anders uit. Dat maakt het dan toch niet dat iedereen zich er anders in voelt? Genoeg mooie vrouwen in lingerie!

Maakt het uit wat voor lingerie?

Het is vooral belangrijk voor jezelf te bedenken dat lingerie voor iedereen is en jij jezelf prettig moet voelen erin. Het moet comfortabel zitten en jij moet het idee hebben dat je er goed uitziet erin. De mensen die lingerie niet mooi vinden bij zichzelf zijn meestal de mensen die ontevreden zijn met hun lichaam.

Het is niet nodig om je daarom te schamen voor lingerie. Mooie vrouwen in lingerie bestaan uit diverse mensen. Dat zijn bijvoorbeeld niet alleen slanke mensen, of mensen met mooiere borsten. Lingerie wordt gemaakt voor iedereen dus dat zal nooit een reden hoeven zijn om je ervoor te schamen. 

Wat voor lingerie moet je dan dragen?

Er is geen term ‘moeten’. Het is belangrijk dat van te voren duidelijk te maken. Lingerie komt in zoveel verschillende soorten. Je hebt ze met vulling of zonder vulling. Als jij het idee hebt dat jij wat meer lifting nodig hebt bij de borsten of het past net mooier bij die jurk, dan moet je dat zeker doen.

Als jij er juist niet van houd dat er bijvoorbeeld zo een ijzeren stukje in de bh zit dan kun je die zonder kopen. Zoals wij eerder al zeiden mooie vrouwen in lingerie kennen geen grenzen. Je bent als vrouw altijd mooi in lingerie zolang jij jezelf maar goed voelt. Je weet ook dat iedereen lingerie draagt. Waarom zou jij je alleen mooi kleden aan de buitenkant en niet wat eronder zit.

Mannen houden er ook van als een vrouw een mooi lingeriesetje aan heeft. Waarom zou jij je dan daarvoor schamen? Het is nergens voor nodig zolang jij je maar zelfverzekerd voelt. Voelt het niet goed in dat setje? Dan doe je een ander setje aan en daar ga je mee door totdat jij er eentje vindt waar jij je wel goed in voelt. Dat is namelijk het belangrijkst als het gaat om lingerie. Het ligt gevoelig voor meerder mensen daar ben je ook zeker niet alleen in!